Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Pracownik produkcji branży spożywczej
Miejsce pracy: Kcynia
Numer: StPr/25/0533
OBOWIĄZKI:
Poznanie zasad BHP oraz wymagań GMP/GHP branży spożywczej, ze szczególnym uwzględnieniem zasad higieny osobistej pracownika produkcji ((kompletny strój, zasady poruszania się w strefach produkcji). Poznnaie sprzętu, maszyn do produkcji różnych rodzajów lodów ( frezery, pakowaczka, maszyna do ekstruzji Expert, fruit feder itp.). W zależności od produkowanego asortymentu praca przy produkcji lodów, napełnianie, konfekcjonowanie, pakowanie, kontrolawagi/gramatury produktów, kontrola oznaczenia terminu przydatności do spożycia. Przygotowywanie materiałów opakowaniowych jednostkowych i zbiorczych niezbędnych w danym dniu pracy. Prowadzenie zapisów monitorowania temperatur urządzeń (tunel mroźniczy, zamrażarki). Dbanie o prządek na hali produkcyjnej ze szczególnym uwzględnieniem swojego stanowiska pracy. Mycie sprzętu pomocniczego używanego przy produkcji. nauka obsługi urządzenia do datowania - plujka atramentowa Ebs 6600. Nauka obsługi maszyn do produkcji różnych wyrobów mącznych, mrożonych (pierogi, knedle, kopytka - nauka składania i rozkładania urządzeń mycia i obsługi przy produkcji). Praca przy produkcji wyrobów mącznych - prawidłowe wypełnienie wyrobów jednostkowych, odpowiedni kształt, wielkość, waga, zamrażanie.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: Umiejętność dobrej organizacji pracy
Uprawnienia: książeczka sanepidowska
Wymagania inne:
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Kcynia
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
2 755,10 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią